.

.

Zzmop LED Огледален Шкаф За Баня,Стенен Шкаф За Съхранение,Огледален Шкаф от Неръждаема Стомана с Подсветка,за Кухня,Баня,Спалня.

Zzmop LED Огледален Шкаф За Баня,Стенен Шкаф За Съхранение,Огледален Шкаф от Неръждаема Стомана с Подсветка,за Кухня,Баня,Спалня.

BGN 16.24
Продукти

[Сребърно огледало с висока разделителна способност] : Използвайте екологично чисто сребърно огледало с висока разделителна способност, по-дълга визия, без изкривяване, огледало с висока разделителна способност. [Удебелена конструкция слой] : разширяване и удебелена конструкция слой, който може да се наслаивать нагоре и надолу, за да се направи кабинет по-трайни. [ABS safety corner защита] : Не се притеснявайте за остри ъгли, огледален шкаф е безопасна ъглова защита на ъглите, така че можете да го използвате лесно. [Скрита дръжка] : Интимен дизайн, долната част огледало на гардероба е укрепена с около 1 см, което улеснява отварянето на вратата. [Демпфирующая хидравлична врата панти от неръждаема стомана] : Хидравлична врата панти от неръждаема стомана бесшумна, гладка, трайна и защитава вратата на гардероба, играе ролята на ням и намаляване на шума.Благодарение на полкам и вместительному помещението за съхранение, този стенен шкаф може максимално увеличаване на наличното пространство в банята, за да се гарантира чисти и спретнати и организирано пространство.Характеристики : *Спестяване на пространство : стенен шкаф-идеалното решение за съхранение на вещи за дома.Дизайнът му е максимално увеличава пространството на вашата стая.Той може да бъде съставен на стената,осигурява допълнително съхранение, без да заема ценна площ на пода. * Разумен наслоение : лесно съхранение на големи и малки бутилки, спестяване на повече места.Можете да сложите повече неща, отколкото един слой.Никога не се притеснявайте за това, че нещата няма да изчезне. * Идеален за баня, спални, хол, кабинет, антре или кухня.Технически характеристики : * Материал : неръждаема стомана * Видове : Ярка светлина * Общият размер : 60 см,70 см,80 см,80 см, Три врати,90 см,100 см Помещение включва : * 1 х стенен шкаф * 1 х Ръководство.

R

Те също купуват с този продукт