.

.

Fansipro Гаечен Ключ Преносим,Устойчив на Натиск, аксесоари Комплекти за пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант; Фабрика, 80x31(мм), сребро, 8 бр. Ръчни Инструменти Гае?

Fansipro Гаечен Ключ Преносим,Устойчив на Натиск, аксесоари Комплекти за пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант;

BGN 10.32
Продукти

Приложими случаи : ремонт на автомобили, декорация на мебели, дом, открит, пътуване, къмпинг, ремонт на машини и т.н. Приложими хора : е подходяща само за възрастни.Процесът на обработка на външната повърхност на този ключ : поцинкована.Този гаечен ключ лесни за носене и лесен за изпълнение.Между вътрешната страна шест двустранен винт и гаечен ключ разполага с шест контактни повърхности, които напълно са напрегнати и им е трудно да навреди.Подходящи за тези случаи : за Пътуване на открито; Училище; Hotel; Ресторант; Фабрика; Строителна площадка; Промишленост; Декорации; магазина; Ежедневното домакинство Цвят : сребро Материал : стомана Форма на продукт : Неправилна форма с Напълно нето Тегло : 200(г) Дължина на продукта : 80(мм) Широчина на продукта : 31(mm) Списък на пакетите : 8 бр. Ръчни инструменти гаечни ключове / гаечни ключове Описание : на Приложимите случаи : ремонт на автомобили, декорация на мебели, у дома, на открито, пътуване, къмпинг, ремонт на машини и т.н. Приложими хора : подходящ само за възрастни и в Процеса на обработка на външните повърхности на този ключ : поцинкована Този ключ е лесно да носят със себе си и светлина, Там има шест контактни повърхности между вътрешната страна шест двустранен винт и гаечен ключ, които напълно са напрегнати и не е лесно да се нарани, Той може да затегнете винтовете в дупки с Диаметър и дължина на ключа го определят силата на усукване Той може да се използва за завинтване на малки винтове в Двата края на ключ може да се използва Предупредителни уши : винт с шестоъгълни глави (вертикално разстояние между две успоредни страни шестигранника) 6 мм съответства на стъпка на винта с шестоъгълни глави : M8. Стъпка на винта с плоска глава : M10. Стъпка полукруглого винт : М10. Стъпка инсталационния винт : M12. M14. Стъпка инсталационния винт : M10 1. Дръжте далеч от деца 2. Дръжте далеч от места с висока температура 3. Сложете го в ниска позиция, за да се избегне нараняване.

R

Те също купуват с този продукт