.

.

Diydeg Регулируем държач за Навигация за употреба, бърз и Удобен с поддръжка на GPS-навигатор за GPS, мобилен телефон,(U Head)

Diydeg Регулируем държач за Навигация за употреба, бърз и Удобен с поддръжка на GPS-навигатор за GPS, мобилен телефон,(U

BGN 7.83
Продукти

Поставка за огледало на закрепване е в подкрепа на GPS-навигатор и двойна скоба лампи, той може точно да се определи местоположението.Изработен е от ABS, издръжлив на притежателя, може да бъде автомобилен регистратор на данни на вашия мобилен телефон.Регулиране на ъгъла на 360°на свобода, за да може да се регулира на притежателя в съответствие със собствените си предпочитания.Стойка е много по-голяма способност за компенсация на ъгъла на наклона, с научна и разумна структура.Можете да включите един орех, за да регулирате напрежение, удобно и бързо, да ви даде едно уникално преживяване.Функция : 1. Регулиране на ъгъла на 360°на свобода, за да може да се регулира на притежателя в съответствие със собствените си предпочитания.2. Стойка е много по-голяма способност за компенсация на ъгъла на наклона, с научна и разумна структура.3. Можете да включите един орех, за да регулирате напрежение, удобно и бързо, да ви даде едно уникално преживяване.4. Часова притежателя на огледала е в подкрепа на навигатор GPS и двойна струбцину топката, тя може да се определи точно позицията.5. Изработен е от ABS, издръжлив на притежателя, може да бъде рекордером данни на автомобила за вас мобилен телефон.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Holder Material : ABSColor : Black Ball Размер на главата : около 16 мм/6.3 in Holder Диаметър на огледалото за обратно виждане : приблизително Φ12mm-Φ35mm/Φ0.47in-Φ1.38in Package Списък : 1 x Holder1 x устойчива на плъзгане гумена Pad1 x U Вид на главата.

R

Те също купуват с този продукт